Usluge

Mimo fizičkog tijela, u nama nosimo jedan značajan nematerijalni resurs, a to je polje naše duše i još jedinstvenije naše sopstvo.

Natalana karta predstavlja zamrznutu sliku u trenutku našeg rođenja i kao takva predstavlja polaznu tačku za rad na sebi kroz prihvatanje svog života i sebe u svom okolnostima, emocijama, događajima i odnosima.

U svom radu kombinujem znanja iz raznih zvaničnih i altrnativnih oblasti, jer holistički  pristup čovjekovoj neviljivoj potki je neophodan. U svoje konsultacije sam ugradila znanja iz natalne, prediktivne i karmičke astrologije, zatim znanja i prakse iz Energetske psihologije, te kao posebno vibratorna znanja prakse iz Anđeoske astrologije, odnosno znanja iz domena vertikalne astorlogije, gdje se ne bavimo posljedicama kao takvim, već dobijamo jedan pogled na dušu i život kroz vertikalu svjetlosti, odnosno opštu lakoću i radost.

Cilj našeg zajedničkog rada je da osvjetlimo svoj život i da naučimo da sve što nam se u životu dešava ima svoju ulogu, koja je tu za naše najveće dobro. Naučićemo kako da budemo pravi Venerini učenici, te da kroz zahvalnost, lakoću i balans uživamo u duhovnom, ljubavnom i materijalnom obilju.

Pojedinačne konsultacije sadrže sve gore navedeno, dok za jedan integrativni rad je neophodno napraviti ciklus od 12 konsultacija u trajanju od jedne godine.

Ukoliko želiš da upoznaš sebe, da preuzmeš odgovornost za svoj život i isti učiniš čarobnim, prijavi se na neku od sljedećih konsutlacija.

Pojedinačna konsultacija: sagledavanje natalne karte

Pojedinačna konsutlacija sa specifičnim osvrtom na karmičke uplive

Sinastrija

Mentorski rad u trajanju od godinu dana

Zakažite svoj termin

Izaberite uslugu *
Izaberite termin *
Ime i prezime *
E-mail adresa *
Broj telefona
Dodatni komentar
Cijena
0.00

Zakažite svoj termin

Izaberite termin *
Ime i prezime *
E-mail adresa *
Broj telefona
Dodatni komentar
Cijena
0.00