O meni

Vladana Radoš

Prije jedno tridesetak godina, jedna djevojčica je plačući išla na spavanje. Kada bi došla noć i vrijeme za spavanje, ona bi počela da se plaši i da razmišlja o smrti. Plašila se da će njena majka nekada da umre i plašila se umiranja uopšte. Slabašna su bila uvjeravanja njenih roditelja da oni neće nikada umrijeti, jer će ljekari naći lijek za starost. Djevojčica je mir pronalazila gledajući u zvjezdano nebo sa terase. Imala je osjećaj da je neko gleda kroz zvijezde, da je neko čuva i da je neka viša pravda upravo tu zapisana.

Život je proticao uobičajnim tokom, kroz školovanje, zaljubljivanje, pronalazak svog supruga kao potpune potpore i podrške za sve u životu, formiranje porodice i kreiranje zajedničkog divnog porodičnog okruženja. Ipak, stari strahovi su vrebali… Polako je sada već odrasla žena opet počela da se pribojava smrti, smrti bližnjih, konačnosti. Pitanja koja su joj se vrzmala po glavi su se ticala smisla, svrhe i generalno filozofije života.

Zatim je toj ženi na jednoj noćnoj emisiji, dok su djeca spavala, a suprug radio, voditelj uputio skoro pa lično pitanje… “Da li znaš koja je tvoja svrha u životu? Astrologija daje jako dobre odgovore u tom smjeru…” Sljedeće što je žena uradila jeste da je upisala školu astrologije na “Kepler Institutu” u Beogradu. Godinama je učila o astrologiji, o svim njenim disciplinama, o njenom spiritualnom uplivu, o duhovnosti, o svrsi. Školovanje je krunisano brojnim diplomama i prijemom u Internacionalnu asocijaciju profesionalnih astrologa. Pored zvaničnog astrološkog obrazovanja kroz trogodišnje školovanje na Kepler institute, dodatno sam se edukovala iz oblasti Energetske psihologije, rada sa velikim energijama, rada sa anđelima.

Sada naslućujete ko je djevojčica sa početka priče, zar ne? Da,da… Its me. Tokom godina sam razvila poseban pristup astrološkoj praksi, gdje je natalna karta dijagnostičko sredstvo koje nas upoznaje sa našim energetskim tokovima, izazovima i predsnostima. Kombinacijom raznih tehnika svojim klijentima pružam uvide o nivou svijesti i učim ih kako da isti podignu na veći nivo. Kroz sopstvenu spoznaju i pruzimnje odgovornosti za svoj život, učimo da živimo život ispunjen zahvalnošću, ljubavlju i obiljem.

Diplome

Zakažite svoj termin

Izaberite uslugu *
Izaberite termin *
Ime i prezime *
E-mail adresa *
Broj telefona
Dodatni komentar
Cijena
0.00

Zakažite svoj termin

Izaberite termin *
Ime i prezime *
E-mail adresa *
Broj telefona
Dodatni komentar
Cijena
0.00