Knjiga

Korijen Karme

U svima nama žive hiljade predaka za čije životne priče nismo nikada ni čuli. U romanu “Korijen karme” sagledavamo porodičnu sagu porodice Vlada Popovića kroz više od sto godina burnog 20.vijeka.

Kroz stegu patrijarhalnog crnogorskog društva oslikan je težak položaj pojedinca i njegove unutrašnje borbe, nasuprot potrebi da bude prihvaćen od strane zajednice. Na suptilan način uočavamo da sve što krijemo, sve što potiskujemo nikada ne nestaje. Naime, sve ljutnje, tuge, bijesovi, razočarenja i mržnje vremenom jačaju i rastu dok kao bauk ne obuzmu biće i sopstvo. Ako ne naše, a ono naših potomaka.

Kada je Irina odlučila da učini svoj život slobodnim od straha i da ga ispuni ljubavlju, nije ni slutila kakve priče njenih bliskih predaka žive u njoj. Odmotavanjem klupka tajni prethodnih generacija, Irina se suočava sa sopstvenom karmom i pronalazi uzrok svojih strahova u svojim precima. Kao hrabra, mlada žena odlučuje da će ona osvijetliti rijeku predaka, kako bi bila svetionik svojim potomcima. Preuzevši odgovornost za sva djela koja žive u njenoj genetici, ona počinje da kreira život kakav želi.

Cijena: 9,00 € + troškovi dostave

Naruči knjigu

Zakažite svoj termin

Izaberite uslugu *
Izaberite termin *
Ime i prezime *
E-mail adresa *
Broj telefona
Dodatni komentar
Cijena
0.00

Zakažite svoj termin

Izaberite termin *
Ime i prezime *
E-mail adresa *
Broj telefona
Dodatni komentar
Cijena
0.00